bila dah berjaya buat blog ! HAHAHA

assalamualaikumwaramatullahiwabarakatuuuu...

HAHA
..first..nk bagi tahu yang aku da berjaya buat blog ! ohh tidak !bukan aku..ade sorang hambe allah..HEHE..sangat baik hati..da say thnkz pun dekat die..now belum ade pape lagi nak di post kan..just saje2 nak conteng blog ni..when i'm ready to cerita dekat blog ni..aku akan post okie...first follower aku adelah ARIE ARIYANA facebook die...thnkz to her..hewwhew....die yang buat die jugak la yang jadi first follower aku..HAHA...terimass..tgh mlm jumaat keliwon die buat..hehe..ditemani oleh aku..but kat lain2 tempat..aku kat rumah aku..die kat rumah die..ok la..setakat ni je nak bebel..nanti kalau aku da ade bende nak di post rajin2 la follow k..jgn tnye byk sape sebelah aku tuh..huhu..

3 comments:

balqis adriana said...

wah!!! its my name,..hehe >.< tq sis,...
<3 but the way,.. nice blog sis <3
finally,.. u have your own blog,...

sharmini henrizal's life said...

hewhew!kalau kamu tak tolong,tak jadi.thankz again !

balqis adriana said...

huhu.. small the pieces dear sis <3