NUR FAZIRA AMIRA BINTI HAMDAN



assalamualaikum..duduk sorang2 teringat kat sorang kawan aku.tak tahu lah dia anggap aku kawan dia lagi atau tak.terpulang pada dia.seriuosly!rindu kat dia.teringat dulu selalu pegi mana-mana aktiviti sekolah dengan dia.sampai ada yang cakap kembar.ceyyt!mengarut je.langsung tak sama.dia semanyir aku lembaga {felda endau}..dia pernah cakap aku kawan dunia akhirat dia,terharu sangat.gembira.sedih.sedih sebab da tak rapat langsung.tipu la kalau berkawan takde yang tak bergaduh,.normal kan??banyak kenangan kita.Entry ni saja aku buat untuk kau.supaya kau baca.rindu kat kau.bukak fb tengok kat news feed kau ada komen kat status orang lain.tipu lah kalau aku tak singgah wall kau kan?..hanya sekadar nak mintak maaf atas kertelanjuran perbuatan,tutur kata yang menyinggung perasaan kau..kalau ikot kan EGO,masing-masing ada EGO sendiri..tapi sungguh aku rindu hubungan kawan baik yang macam dulu.walaupun sekarang kau jauh..kau tak rindu ke?tak pe.aku faham.kala entry aku kali ni wat kau terasa,aku mintak maaf.cuma nak kan hubungan kawan yang macam dulu.dunia kita tak sebesar mana,.kalau dipusing-pusing pun,kita pasti akan berjumpa balik.semuanya terpulang pada kau FAZIRA!really miss our relationship!banyak gambar kita kan..kat bawah antara gambar kita.mungkin gambar aku da takde dalam hfon kau..tapi gambar kau tetap ada sebagai kawan selamanya..
masa kembara berbasikal ke NAZA IMPIAN
masa ni dekat pantai BELUKAR JULING
raya kat sekolah


p/s-->mengharapkan hubungan sahabat seperti dulu